Λουίς Σουάρες και Λουίς Ενρίκε ομολογούν ότι θέλουν να συνεχίσει ο Λιονέλ Μέσι την καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Ισπανός ομοσπονδιακός προπονητής συμπεριλαμβάνονται σε εκείνους που έχουν συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ που προετοιμάζει το TV3 για τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, του οποίου το συμβόλαιο με τους Καταλανούς λήγει στις 30 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον Μέσι μακριά από τη Μπαρτσελόνα. Ως οπαδός του συλλόγου και φίλος, θα του έλεγα να μην φύγει. Το καλύτερο γι’ αυτόν θα ήταν να έχει ένα τέλος καριέρας σε τρία, τέσσερα, πέντε ή έξι χρόνια στο σύλλογο όπου ήταν πιο ευτυχισμένος» είπε ο Λουίς Σουάρες.

Από την πλευρά του, ο Λουίς Ενρίκε θέλει επίσης ο Μέσι να συνεχίσει στη Μπαρτσελόνα.

«Ως μέλος της Μπαρτσελόνα, θα ήθελα πολύ να μείνει, θα ήθελα λόγω ρομαντισμού να βλέπω πάντα τον Λιονέλ ντυμένο με τη φανέλα της Μπαρτσρελόνα» είπε ο Ισπανός ομοσπονδιακός, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα από το 2014 έως το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όμως είμαι σίγουρος ότι η Μπαρτσελόνα θα κατακτήσει ξανά τίτλους και χωρίς αυτόν και επίσης σύντομα. Η Μπαρτσελόνα δεν πρέπει να φοβάται τη μετά-Μέσι εποχή» επισημαίνει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης