Ισπανία: Επιβεβαιώθηκε ότι ο Μέσι ζήτησε να φύγει πέρυσι από την Μπαρτσελόνα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, 17:00
Ισπανία: Επιβεβαιώθηκε ότι ο Μέσι ζήτησε να φύγει πέρυσι από την Μπαρτσελόνα

Το αίτημα του Λιονέλ Μέσι, να φύγει από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2020 ήταν «κοινό μυστικό» στην Ισπανία, αλλά και στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ωστόσο, δεν είχε επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά μέχρι σήμερα.

Η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», αποκάλυψε το σχετικό έγγραφο, με το οποίο ο «ψύλλος» ζήτησε να φύγει από τους Καταλανούς, λίγο μετά την ιστορική συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου στον προημιτελικό του Champions League με 8-2.

«Δια του παρόντος, και σύμφωνα με τις διατάξεις της ρήτρας 3.1. της σύμβασης της 25ης Νοεμβρίου 2017, εκφράζω την επιθυμία μου να καταγγείλω τη σύμβαση εργασίας μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με ισχύ από τις 30 Αυγούστου 2020. Κατανοώ ότι η περίοδος του δικαιώματος μονομερούς καταγγελίας χωρίς αιτία, ρυθμίζεται από την προαναφερθείσα ρήτρα και πρέπει να ερμηνευθεί σύμφωνα με τις εξαιρετικές συνθήκες, στις οποίες πραγματοποιήθηκε η αγωνιστική ποδοσφαιρική περίοδος 2019-2020, λόγω του συναγερμού και της κατάστασης ανωτέρας βίας που προέκυψε από την πανδημία Covid-19», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο έγγραφο που έστειλε ο Μέσι στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα και αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2021, 17:02