Το μέλλον του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ θα μπορούσε να αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ο Γερμανός μέσος θα μπορέσει να αποχωρήσει, εάν προσκομίσει στον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ μια καλή προσφορά, όπως δήλωσε ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Μίκελ Αρτέτα.

Ο Οζίλ, του οποίου το συμβόλαιο στην Άρσεναλ ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν, δεν έχει παίξει για την ομάδα του Λονδίνου από τον Μάρτιο του περασμένου έτους και δεν έχει δηλωθεί το όνομά του για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και στο Europa League για το πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 32χρονος Οζίλ είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους αυτόν τον μήνα και βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Φενέρμπαχτσε και την αμερικανική DC Γιουνάιτεντ.

«Θα αποφασίσουμε τις επόμενες μέρες, δεν ξέρω τι θα συμβεί» δήλωσε ο Αρτέτα σε δημοσιογράφους πριν από το εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου FA του Σαββάτου εναντίον της Νιουκάστλ.

«Θα συζητήσουμε μαζί του ποια είναι η καλύτερη λύση γι’ αυτόν για το εγγύς μέλλον, προφανώς και με τον ατζέντη του, και θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για όλους. Αν συμβεί αυτό, θα προχωρήσουμε. Εάν δεν υπάρξει κάποια καλή πρόταση, ο παίκτης θα μείνει εδώ» τόνισε ο τεχνικός της Άρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης