Ο Βόλος άναψε το «πράσινο φως» για την πώληση του Τομ Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης (6/9), ωστόσο, νωρίτερα είχε φροντίσει να βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Σέρβου Όγκνιεν Οζέγκοβιτς.

Ο 28χρονος επιθετικός θα είναι ο διάδοχος του περσινού πρώτου σκόρερ της Super League, με τη θεσσαλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του από την τουρκική Μανίσασπορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Οζέγκοβιτς, που έχει αγωνιστεί μία φορά και με την Εθνική Σερβίας το 2016, έπαιξε μόλις 6 μήνες στη Μανίσασπορ, έχοντας πάρει μεταγραφή από την Αντάνασπορ. Συνολικά την περσινή σεζόν είχε 7 γκολ σε 28 αγώνες, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στον Ερυθρό Αστέρα όσο και στην Παρτίζαν. Με την τελευταία μάλιστα, σε σε 56 ματς μέτρησε 18 γκολ και 12 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Σέρβου επιθετικού Ογκνιέν Οζέγκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Οζέγκοβιτς την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Αντάνασπορ και την Μανίσασπορ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα τόσο του Ερυθρού Αστέρα όσο και της Παρτιζάν.

Ο Οζέγκοβιτς έχει φορέσει μία φορά τη φανέλα της Εθνικής ανδρών της Σερβίας, ενώ έχει υπάρξει 13 φορές διεθνής με την Ελπίδων της χώρας του.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Ογκνιέν Οζέγκοβιτς».
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης