Δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα για την 13η αγωνιστική της Super League, η οποία είναι η τελευταία του πρώτου γύρου.

Πάντως ως γνωστόν υπάρχουν ακόμη εκκρεμείς αναμετρήσεις για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, όπως το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τη Λαμία, που αναβλήθηκε, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύτηκαν στην ομάδα της Φθιώτιδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΑΕΚ στις 19.30 (Novasports 1) υποδέχεται στη Ριζούπολη τον Βόλο, με στόχο τη νίκη, προκειμένου να κάνει καλά Χριστούγεννα.

Η «Ένωση» έχει μείνει εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή και τέσσερις από τον τρίτο της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου δεν έχει περιθώριο για νέες βαθμολογικές απώλειες.

Ο Μάσιμο Καρέρα για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με απουσίες, για διάφορους λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, απόντες από το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα θα είναι οι Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Λιβάγια και Γαλανόπουλος που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις από τραυματισμούς, αλλά και οι τιμωρημένοι Ινσούα, Κρίστισιτς.

Στον αντίποδα ο προπονητής του Βόλου δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Τέκιο, Τσοκάνη και Κρητικό, ενώ αντίθετα θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην ΑΕΚ τους Μπαριέντος και Φεράρι.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 17.15 (Novasports 2) στους «Ζωσιμάδες» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Αστέρας Τρίπολης, σε μία αναμέτρηση που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Η 13η αγωνιστική:

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 0-1

ΟΦΗ – Άρης 0-3

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Ολυμπιακός – Λάρισα 5-1

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (NS2)

19:30 ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος (NS1)

Ατρόμητος – Λαμία αναβλήθηκε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης