Στα «ερυθρόλευκα» ντύθηκε εκ νέου ο Ντίνος Πάγκαλος. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επέστρεψε στον Πλατανιά, υπόγράφοντας με την ομάδα των Χανίων συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Ο έμπειρος άσος εχει παίξει και στο παρελθόν στον Πλατανιά και συγκεκριμένα από το δεύτερο μισό της σεζόν 2005/06 έως τη σεζόν 2009/10, ενώ αγωνίστηκε και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2011/12.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Ντίνο Πάγκαλο. Ο Πάγκαλος, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, γεννήθηκε στις 3/7/1985, έχει ύψος 1,80 και είναι 77 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 26.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ντίνος Πάγκαλος, μιλώντας στηνεπίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επεσήμανε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που επιστρέφω στον Πλατανιά. Θα δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Την έναρξη της συνεργασίας της για ένα χρόνο με τον Ντίνο Πάγκαλο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει ύψος 1,80 και είναι 77 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 26. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που επιστρέφω στον Πλατανιά. Θα δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της», τόνισε ο Πάγκαλος αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάγκαλος έ Έχει αγωνιστική προϋπηρεσία σε Ιωνία Χανίων, Πανθρακικό, Παναχαϊκή, Ηρακλή Ψαχνών, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του ΑΟ Χανίων (σ.σ. πέρυσι σε 35 συμμετοχές σημείωσε 11 γκολ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης