Στην ιστορική σημασία που έχουν για τον ΠΑΣ Γιάννινα οι τρεις διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μανώλης Σάλιακας, ο οποίος μάλιστα αφιέρωσε με δάκρυα στα μάτια την αποψινή επιτυχία των Ηπειρωτών στον φίλο του, Τζανακάκη, που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό και είναι τραυματίας.

«Σίγουρα είναι κάτι πολύ όμορφο και θα θυμόμαστε για χρόνια αυτό το σερί. Παίξαμε καλή μπάλα, δημιουργούμε φάσεις και αυτό είναι ευχάριστο. Εγώ έχασα μια καλή ευκαιρία στην αρχή του αγώνα, αλλά με στήριξαν οι συμπαίκτες μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Χτίσαμε” ένα καλό σερί με τις νίκες αυτές  και τις συνδυάζουμε με καλές εμφανίσεις. Κατά την διάρκεια της σεζόν αντιμετωπίσαμε προβλήματα συγκέντρωσης καθώς σε αρκετά ματς πήραμε το προβάδισμα, αλλά δεν μπορούσαμε να νικήσουμε.

Τώρα κρατάμε τα αποτελέσματα. Δουλέψαμε με σωστή νοοτροπία και κρατάμε τα θετικά για τη συνέχεια, η οποία πρέπει να είναι ανάλογη. Με τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια στην επόμενη φάση, νομίζω έχουμε την δυνατότητα να τερματίσουμε ψηλά και δε θα κινδυνεύσουμε» ανέφερε αρχικά.

Για τον Τζανακάκη ανέφερε: «Του εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό κοντά μας ακόμη πιο δυνατός. Του αφιερώνω αυτή τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης