ΠΑΣ Γιάννινα: Επίσημο το «ναυάγιο» με τον Νίκο Παπαδόπουλο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 15:30
ΠΑΣ Γιάννινα: Επίσημο το «ναυάγιο» με τον Νίκο Παπαδόπουλο

Σε αναζήτηση του προπονητή που θα τον καθοδηγήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2 βρίσκεται εκ νέου ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Νίκο Παπαδόπουλο κατέληξε σε «ναυάγιο».

Η ηπειρωτική ΠΑΕ εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση, με την οποία εξιστορεί τα γεγονότα της χθεσινής (21/5) ημέρας, αφήνοντας αιχμές για υπαναχώρηση του Μακεδόνα τεχνικού, λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη παρουσίασή του σε συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα, ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητά συγγνώμη από φιλάθλους και ΜΜΕ για τη σύγχυση που δημιουργήθηκε.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι δε θα προχωρήσει η συμφωνία με τον προπονητή κ.Παπαδόπουλο. Ενώ και οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε αρχική συμφωνία και αφότου ο κ.Παπαδόπουλος ήρθε στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, γνωρίστηκε και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο team και λίγο πριν την παρουσίαση του στα ΜΜΕ, όπως και είχε προγραμματιστεί και από τις 2 πλευρές, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη διατύπωση στους όρους του συμβολαίου με την ομάδα. Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη αλλά και τις αλλαγές που ζήτησε στη διατύπωση, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Προπονητικό κέντρο της ομάδας, μαζί με το manager του, για τη Θεσσαλονίκη στις 14.30, έχοντας ήδη πάρει την απόφασή του να μην υπογράψει.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε από μέρους μας να ζητήσουμε συγνώμη από τους αντιπροσώπους των ΜΜΕ για την ταλαιπωρία, εν μέσω κιόλας εκλογικής εβδομάδας, αλλά και από τον κόσμο της ομάδας για την οποιαδήποτε σύγχυση δημιουργήθηκε στο θέμα του προπονητή.

Ήδη προχωράμε στην επόμενη κίνηση για την επόμενη μέρα της ομάδας για να ανακάμψει και να επιστρέψει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 15:33