O ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες στη Super League, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 του Πλατανιά την Τετάρτη στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Πετράκη αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας παράλληλα εντός της διακεκαυμένης ζώνης του υποβιβασμού τους Χανιώτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παράσχου. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Ακόστα στο 53ο λεπτό.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτά από ένα κακό σε θέαμα πρώτο ημίχρονο, όπου δεν υπήρξε ούτε μία αξιόλογη φάση, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι στο β’ μέρος και πήραν τα ηνία του αγώνα.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 51ο λεπτό, όταν ο Τζημόπουλος δεν εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Ολιμπά πλασάροντας άουτ, τα κατάφεραν όμως δύο λεπτά αργότερα με κοντινή προβολή του Ακόστα, μετά από σέντρα του Ιλιτς.

Ο ΠΑΣ πλησίασε και το δεύτερο γκολ στο 60′, με την κεφαλιά του Γιάκου να σταματάει στο δοκάρι, αλλά σε γενικές γραμμές κράτησε μάλλον εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα, υποχρεώνοντας τον Γιώργο Παράσχο να ξεκινήσει με ήττα τη θητεία του στον πάγκο του Πλατανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο προς το τέλος απείλησαν οι Χανιώτες, με το άστοχο σουτ του Γκαβιλάν στο 84ο λεπτό, κυρίως όμως με τη φάση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν το κοντινό σουτ του Γουνδουλάκη έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Στρούνα.

Κίτρινες:
Ακόστα, Χαρίσης – Τόρες, Ιτούα

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (57΄ Μανιάς), Μιχαήλ (63΄ Σκόνδρας), Τζημόπουλος, Κοροβέσης (78΄ Ντάσιος), Τσουκαλάς, Ιλιτς, Ναδάλες, Ακόστα, Χαρίσης

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος):
Ολιμπά, Μενδρινός (77΄ Μιλούνοβιτς), Μπανανά, Κουλιμπαλί (59΄ Γκαβιλάν), Ιτούα, Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Τόρες, Γιακουμάκης (66΄ Γουνδουλάκης), Δημήτρης, Αγκιλέρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης