Με δύο αγώνες ρεβάνς για την προημιτελική φάση, συνεχίζεται την Τετάρτη το Κύπελλο Ελλάδας.

Από τους δύο επαναληπτικούς που θα διεξαχθούν σήμερα φυσικά ξεχωρίζει αυτός στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» στις 20.00 (COSMOTE SPORT 1 HD) καλούνται να ανατρέψουν την ήττα με 2-1 σκορ, που γνώρισαν στην πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, προκειμένου να προκριθούν στους ημιτελικούς και να παραμείνουν στη διεκδίκηση του τροπαίου.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 18.00 (COSMOTE SPORT 2 HD) ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», σε ένα ματς που είναι τυπικής διαδικασίας, καθώς ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης, μετά τη νίκη τους με 5-2 στην Τούμπα.

Την Πέμπτη ο -κάτοχος του τίτλου- Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος στις 20.00 (COSMOTE SPORT 1 HD) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη έχοντας ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, ύστερα από τη νίκη του με 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ από τη μεριά της η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (18.00, COSMOTE SPORT 2 HD), έχοντας αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης μετά το 4-2 στο πρώτο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (σε παρένθεση το σκορ των πρώτων αναμετρήσεων) έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/3

«Αθ. Διάκος» 18:00 Λαμία-ΠΑΟΚ (2-5)

«Απ. Νικολαΐδης» 20:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (1-2)

ΠΕΜΠΤΗ 4/3

Πανθεσσαλικό 18:00 Βόλος-ΑΕΚ (2-4)

«Κλ. Βικελίδης» 20:00 Άρης-Ολυμπιακός (1-2)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης