Η εκδίκαση για την υπόθεση συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης πήρε αναβολή από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League. Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής ανέβαλε για την προσεχή Δευτέρα (24/2, 12:00) την εκδίκαση της υπόθεσης για την πολυιδιοκτησία των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Την ερχόμενη Παρασκευή (21/2, 12:00) ο πρωτοδίκης Χριστόφορος Μάρκου θα εκδικάσει το ζήτημα που αφορά στο μετοχικό θέμα της Ξάνθης.

Οι «ερυθρόλευκοι» εγείρουν νέο θέμα, καθώς οι νομικοί εκπρόσωποί τους (Λίνα Σουλούκου, Ιωάννης Χατζησαβάογλου, Δημήτρης Καρπετόπουλος) έκαναν γνωστό ότι θα καταγγείλουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, λόγω της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια και συγκεκριμένα στο διοικητικό Εφετείο, κατά του κύρους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και του συνακόλουθου πορίσματός της για υποβιβασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το άρθρο 35 του ΚΑΠ, η προβλεπόμενη ποινή για προσφυγή σε πολιτικό δικαστήριο είναι αποβολή από τη διοργάνωση έως την απόσυρση των προσφυγών.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι το ενδεχόμενο νέας αναβολής δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, εφόσον ΠΑΟΚ και Ξάνθη λάβουν την προσωρινή διαταγή που έχουν ζητήσει από το διοικητικό Εφετείο.

Στα γραφεία της Super League εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, o Λάμπρος Μπίρδας και ο Τάκης Μπαλτάκος, ενώ την Ξάνθη οι Σορίνα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, Χάρης Δασκαλάκης, Χρήστος Δετσαρίδης και Γιώργος Στράτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ήταν η Λίνα Σουλούκου, ο Δημήτρης Καρπετόπουλος, η Βαρβάρα Γιαννακού και ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου.

Παράλληλα, στη Λίγκα βρέθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΛ και δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, όπως και η δικηγόρος της ΠΑΕ Πανιώνιος Δόξα Τσαγκαράκη.

Ο δικαστής Χριστόφορος Μάρκου ανέλαβε την υπόθεση του μετοχολογίου της Ξάνθης και η Μαρία Τσαγκιά την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης