Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει μόνο στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό (21.30, Novasports 1) στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» γνωρίζει πως από τη στιγμή που κέρδισε τα ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη, αν πάρει ακόμη μία νίκη σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών, τότε θα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ήττα στην Τούμπα από τη Βίντι, για την 3η αγωνιστική του Europa League, αναμένεται να επαναφέρει την κλασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από την εστία και θα έχει στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κάνιας και ο Βέρνμπλουμ, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας. Οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά θα παίξουν στα πλάγια με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ουάρντα και Ακπόμ. Εκτός έμειναν οι Χατσερίντι, Καρέλης, Κίτσιου, Μαλεζάς αλλά και ο τραυματίας Μαουρίσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης