Στην τουρκική Γκιόζτεπε θα συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος Βόσνιος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μάρκο Μιχόγεβιτς, ο οποίος ποτέ δεν μπόρεσε να βρει θέση στους σχεδιασμούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια που ανήκει σε αυτήν.

Ο ποδοσφαιριστής είχε δοθεί δανεικός στον ΟΦΗ και την γερμανική Άουε τα προηγούμενα χρόνια και πλέον φεύγει με ελεύθερη μεταγραφή για την τουρκική ομάδα. Στο διάστημα της καριέρας του στην Ελλάδα αγωνίστηκε σε 22 αγώνες πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ την σεζόν 18-19 και σε 1 με τον ΠΑΟΚ την περίοδο 17-18. Έχοντας αγωνιστεί τρείς φορές με την εθνική ομάδα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης μετακινείται στην Τουρκία προκειμένου να βρει χρόνο παρουσίας στην καινούργια ομάδα του και να… αναθερμάνει την καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ, έχοντας κάνει πρωί στο Κράσνονταρ την σημερινή του προπόνηση αποφόρτισης, επιστρέψει αργότερα το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη και από αύριο μπαίνει στο πρόγραμμα προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Στην αυριανή προπόνηση θα δώσουν το «παρών» και οι δυο νεοαποκτηθέντες της ομάδας, ο Κροάτης Αντόνιο Τσόλακ και ο Σενεγαλέζος Μούσα Ουάγκε.

Λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής ομάδας από την Ρωσία, ο τερματοφύλακας Ζίφκο Ζίφκοβιτς μίλησε στους εκπροσώπους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης και είπε: «Παίξαμε μόνο το πρώτο ημίχρονο, αφού ο αγώνας αυτός διαρκεί 180΄. Επομένως, έχουμε και το δεύτερο ημίχρονο στο σπίτι μας. Ακόμη και αν κερδίζαμε με 1-0 ή φέρναμε ισοπαλία, θα σας έλεγα το ίδιο. Εμείς θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη μέσα στο σπίτι μας, που για μένα είναι κόλαση, έστω και αν είναι άδειο. Πολύ απλά διότι θα έχουμε τον κόσμο μέσα στην καρδιά μας και θα μας συνοδεύει στο γήπεδο, όπως έγινε και στα προηγούμενα ματς. Για αυτό και λέω ότι έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο παιχνίδι και το ίδιο θα έλεγα ακόμη και αν κερδίζαμε αυτό το ματς».

Για τις μεγάλες στιγμές που είχε ο ΠΑΟΚ, το χαμένο πέναλτι και το δοκάρι του Ελ Καντουρί, είπε: «Στο ποδόσφαιρο, όπως όλοι γνωρίζετε, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται. Ηταν μια άτυχη στιγμή για τον Δημήτρη, αλλά το ξεπέρασε γρήγορα και είδατε πως αμέσως μετά πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ. Εγώ θα σταθώ στο ότι παρουσιαστήκαμε καλά μέσα στο γήπεδο, διαβάσαμε καλά το παιχνίδι του αντιπάλου. Είναι όμως ξεκάθαρο πως σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει και εμείς χάσαμε. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό, αφού κρίνεται ένας μεγάλος στόχος για εμάς. Αλλά έχουμε το δεύτερο ματς, θα έχουμε και τον κόσμο στην καρδιά μας, για αυτό και σας ξαναλέω ότι θα είναι κόλαση για τον αντίπαλο και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την δική του παρουσία και απόδοση συμπλήρωσε: «Ο καθένας που παίζει στην ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο και το ίδιο ακριβώς κάνω και εγώ. Είτε είσαι τερματοφύλακας, είτε παίζεις στην άμυνα ή στην επίθεση πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου…».

Τέλος για την αναμέτρηση του Σαββάτου και τον αγώνα ρεβάνς με την Κράσνονταρ είπε: «Δεν μπορείς ποτέ να είσαι ευχαριστημένος με μια ήττα. Εμείς όμως θα κάνουμε τα πάντα στο δεύτερο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Το ίδιο θα έλεγα αν δεν χάναμε στο πρώτο ματς. Αλλά πριν από αυτό το παιχνίδι έχουμε ένα πολύ σημαντικό στον Βόλο και πρέπει να το κερδίσουμε. Εκεί πρέπει πλέον να αφοσιωθούμε και στη συνέχεια να σκεφτούμε το ευρωπαϊκό μας ματς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης