Συνεχίστηκε την Τετάρτη (6/11) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Ηράκλειο, με αντίπαλο τον ΟΦΗ (9/11, 19:30, Novasports 2). Η προπόνηση επικεντρώθηκε στην άμυνα, καθώς οι επιθετικές επιδόσεις των Κρητών δεν περνάνε απαρατήρητες. Αυτή θα είναι η πέμπτη φετινή έξοδος του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα της Super League, που μετράει έως τώρα 3 νίκες και μία ισοπαλία και θέλει τρίποντο για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

Μόνο σε μία από τις αναμετρήσεις του εκτός Τούμπας ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχτεί γκολ, στο παιχνίδι του Βόλου. Κι αυτό είναι ενδεικτικό των αδυναμιών της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ έχει το απόλυτο στο Ηράκλειο, μετρώντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κάτι που δείχνει τη δυσκολία της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας στην Κρήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση για τους Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ δεν άλλαξε, καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι δυο πρώτοι μάλιστα ανέβασαν ρυθμούς και ετοιμάζονται για την επάνοδό τους. Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (7/11) θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης