ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε το αυτονόητο. Να υιοθετηθεί η πρότασή μας»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 19:16
ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε το αυτονόητο. Να υιοθετηθεί η πρότασή μας»

Απάντηση στην απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγένακη έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχετικά με το αίτημα πλήρους κάλυψης όλων των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο και των οικογενειών τους.

Αυτή αναφέρει τα εξής: «Η απάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια αποποίησης ευθυνών. Η ομόφωνη απόφαση της Λίγκας είναι να επιστρέψουμε με όλες τις προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν την υγεία των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο των προϋποθέσεων αυτών εμείς θέσαμε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα ασφάλισης και αστικής ευθύνης, που θα πρέπει να γίνει από την Πολιτεία. Περιμένουμε το αυτονόητο. Να υιοθετηθεί η πολύ λογική πρότασή μας».

Στο μεταξύ από το πρωί παίκτες του ΠΑΟΚ πέρασαν από διαγνωστικό κέντρο της Περαίας όπου υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ για τον κορωνοϊό. Την Τρίτη (5/5) θα περάσουν από την σχετική διαδικασία και οι υπόλοιποι όπως και τα όλα τα μέλη της ομάδας που θα επιστρέψουν στο γήπεδο. Από αύριο μέχρι και την Τετάρτη αναμένονται και τα αποτελέσματα ώστε από την Τετάρτη να αρχίσουν οι προπονήσεις κατά εξάδες.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 19:19