Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, μετά το στραβοπάτημα (1-1) στην έδρα της Ξάνθης, που είχε ως αποτέλεσμα ο «δικέφαλος» του Βορρά να χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Πάντως οι «ασπρόμαυροι» πλέον έχουν αφήσει πίσω τους αυτό το παιχνίδι και έχουν μπει σε… mood Κυπέλλου, καθώς την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (02/03) στη Νέα Μεσημβρία.

Όσοι παίκτες βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα του «δικεφάλου του Βορρά» στα «Πηγάδια» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του απέναντι στους Ακρίτες δεν θα ενισχύσει την ομάδα του απέναντι στους Πειραιώτες, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Τρίτης (03/03) προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Πέλκας συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά η συμμετοχή στον ημιτελικό της Τούμπας θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση που θα διεξαχθεί  στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης