Δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας στράικερ υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα της έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο.

Ως εκ τούτου θα λείψει για τουλάχιστον 15 ημέρες από τους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα πρώτα δύο παιχνίδια των πλέι οφ, ενώ ενδεχομένως να απουσιάσει και από το τρίτο ματς του μίνι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Φακούντο Περέιρα έκανε προληπτικά ειδικό πρόγραμμα επειδή ένιωσε σφιχτή την γάμπα του ενώ οι Στέφανος Αθανασιάδης, Εγιάλ Γκολάσα, Μιγκέλ Βίτορ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Εργκούς Κάτσε και Αστέριος Γιακουμής συνεχίζουν θεραπεία.

Τέλος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι Ρατς, Τζιόλης προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10.00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Εθνική ομάδα 2004 για την ευχή του Χρυσοβαλάντη από το Make a Wish. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης