Μόνο διαδικτυακά, μέσω της επίσημης ηλεκτρονικής σελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ιστοσελίδας της Ticketmaster, θα διατίθενται τα λίγα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα για τον πρώτο επίσημο φετινό αγώνα του ΠΑΟΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, στη Θεσσαλονίκη, με τον Άγιαξ (6/8).

Ο μεγάλος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας που έφτασε στα χέρια φιλάθλων της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020 (σ.σ. ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα η εξάντληση των 22.000 καρτών που όρισαν, ως σχετικό όριο, οι «ασπρόμαυροι»), δε δίνει τη δυνατότητα για την ύπαρξη πολλών απλών εισιτηρίων, όχι μόνο για το επερχόμενο ματς με τους Ολλανδούς, αλλά συνολικά για τα εντός έδρας παιχνίδια που θα έχει να δώσει ο «Δικέφαλος» στη διάρκεια της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σύστημα πωλήσεων των εισιτηρίων για τη μάχη με τον Άγιαξ θα ανοίξει την προσεχή Δευτέρα (5/8), στις 09.00, και θα λειτουργεί μέχρι την εξάντλησή τους.

Με οδηγία της UEFA, επίσης, στον αγώνα με τον Άγιαξ δε θα επιτραπεί ελεύθερη είσοδος παιδιών ως 12 ετών. Την προσεχή Τρίτη (6/8), ακόμη, στη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας, θα φιλοξενηθούν υποστηρικτές της ολλανδικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης