ΠΑΟΚ: Κάνει αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του Βρυώνη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, 17:39
ΠΑΟΚ: Κάνει αναφορά στον Άρειο Πάγο κατά του Βρυώνη

Μπορεί τα πάντα να έχουν «παγώσει» λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, οι εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο «τρέχουν», με τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέτουν αναφορά στον Επιθεωρητή του Αρείου Πάγου, ζητώντας να ελεγχθούν από το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι αποφάσεις του  μέλους της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, Γεράσιμου Βρυώνη, ο οποίος έκανε δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού, δίνοντάς του έτσι δυνατότητα να είναι διάδικος στο CAS.

Το αξιοπερίεργο για τους ανθρώπους του δικεφάλου του Βορρά είναι πως την ίδια μέρα σε άλλη υπόθεση πειθαρχικής διαδικασίας (σ.σ. Ιάλυσος κατά Ιεράπετρας), συντάχθηκε με την ορθή και σύμφωνη με τους κανονισμούς της ΕΠΟ άποψη της εισηγήτριας ότι δεν είναι νόμιμη η πρόσθετη παρέμβαση σε πειθαρχική δίκη.

Όπως είναι λογικό, η διαφορετική αντιμετώπιση φέρνει τον ΠΑΟΚ στον Επιθεωρήτη του Αρείου Πάγου καθώς είναι σαφές πως στις τάξεις του Δικεφάλου είναι διατεθειμένοι, ακολουθώντας και σεβόμενοι απόλυτα τον νόμο, να ζητήσουν ξεκάθαρες απαντήσεις, θέλοντας να ελεγχθούν πειθαρχικά τυχόν παραλείψεις ή παραπτώματα από τους δικαστές που αρνήθηκαν να δικάσουν την ουσία της υπόθεσης.

Πηγή: sdna.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020, 17:46