Tον αντικαταστάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου αναζητούν οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ Χιλάχ.

Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα ο Ιταλός τεχνικός, Μάσιμο Καρέρα φέρεται να είναι ο εκλεκτός των ιθυνόντων του δικεφάλου του Βορρά για τον πάγκο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο πρώην τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας, μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο Ιταλός είναι μέσα στις σκέψεις του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου», αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sport24.ru».

Ο Καρέρα είναι παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ από το περσινό καλοκαίρι. Ο Ιταλός προπονητής ήταν στην τεχνική καθοδήγηση της Σπαρτάκ Μόσχας την περίοδο που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Δικέφαλο να είναι αυτός που πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Δύο μήνες περίπου μετά τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ο Καρέρα αποτέλεσε παρελθόν από τη Σπαρτάκ Μόσχας και έκτοτε παραμένει χωρίς ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη λίστα του ΠΑΟΚ και ο Άμπελ Φερέιρα

Εκτός από την περίπτωση του Καρέρα στον ΠΑΟΚ εξετάζει και αυτή του Άμπελ Φερέιρα.

Το βιογραφικό του 40χρονου Πορτογάλου προπονητή της Μπράγκα καλύπτει τις φιλοδοξίες του δικεφάλου του Βορρά.

Ο 40χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της πορτογαλικής ομάδας από τον Απρίλιο του 2017 ενώ νωρίτερα ήταν προπονητής της δεύτερης ομάδας της Μπράγκα αλλά και στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ξεκινώντας την πορεία του στους πάγκους, το 2012.

Πάντως η περίπτωση του Άμπελ Φερέιρα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς έχει συμβόλαιο με την Μπράγκα μέχρι το 2021.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης