Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και την Κέρκυρα, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν την Κυριακή στη λευκή ισοπαλία (0-0) στο Πανθεσσαλικό, για την 9η αγωνιστική της Super League.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ήταν οι καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τις δύο ομάδες, που αναλώθηκαν σε μάχες στο κέντρο, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς σκορ.

Ίδιο ήταν το σκηνικό του ματς και στο δεύτερο μέρος. Ενα σουτ του Κυζιρίδη στο 48′, που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, κι άλλο ένα του Μαρκόφσκι στο 66′, που μπλόκαρε ο Ταϊρης, ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι δύο ομάδες.

Πάντως στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων η Κέρκυρα έχασε χρυσή ευκαιρία να κλέψει τη νίκη,όταν το εξαιρετικό σουτ του Χαβίτο εξουδετερώθηκε με δυσκολία από τον τερματοφύλακα της Νίκης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Κοτσαρίδης, Μαρινάκης, Τζιώρας, Λάουκς – Κανακούδης, Ζορμπάς, Μαραγκός

Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ταΐρης, Μαρινάκης, Τσουκάνης, Καρασαλίδης, Ίβενς, Μαχλελής, Λάουκς, Κυζιρίδης (89′ Κορέτα), Κοτσαρίδης (72′ Σταμποάζιεφ), Σκουρτάι (79′ Νικλητσιώτης), Τζιώρας.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Γκόμες, Καρντόζο (60′ Ανδρεόπουλος), Μαρκόβσκι, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς (54′ Κοντός), Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης (76′ Ντιόγκο).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης