Η Παλμέιρας παρουσίασε κι επίσημα τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος λίγες ώρες πριν το ντεμπούτο του στον πάγκο της νέας του ομάδας (στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Μπραγκαντίνο) εξέφρασε την πεποίθησή του ότι μπορεί να κατακτήσει τίτλους με τον σύλλογο του Σάο Πάολο.

«Δεν ήρθα εδώ για διακοπές, ήρθα εδώ για να δουλέψω και να κερδίζω με τον σύλλογο. Ήρθα να βοηθήσω τους παίκτες να εξελιχθούν, αυτή είναι η αποστολή μου. Η Παλμέιρας προσφέρει όλες τις προϋποθέσεις για τους επαγγελματίες να κάνουν τη δουλειά τους» ανέφερε αρχικά ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι άνθρωπος αρχών. Μου αρέσει επίσης να ακολουθώ τα ένστικτά μου, να αμφισβητώ τον εαυτό μου. Δεν έφτασα εδώ εξαιτίας αυτών που είπαν ή έδειξαν οι άλλοι, αλλά λόγω της πεποίθησης ότι με την Παλμέιρας θα κερδίσω τίτλους στην καριέρα μου. Έψαξα για την Παλμέιρας, όπως έκανε και ο σύλλογος για εμένα, στοιχηματίζω. Το πράσινο και το λευκό χρώμα είναι κάτι που με στοιχειώνει ως παίκτη και προπονητή (σ.σ. Σπόρτινγκ Λισαβόνας)» πρόσθεσε ο μόλις 8ος Ευρωπαίος και 23ος ξένος προπονητής της Παλμέιρας σε περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας.

«Διέσχισα τον Ατλαντικό για να δουλέψω, να κερδίζω, να βοηθήσω τη δομή και τους παίκτες να αναπτυχθούν, όχι για να γνωρίσω την πόλη. Υπάρχει ένα πολύ καλά καθορισμένο πλάνο από εκείνους που εργάζονται απευθείας στη βάση, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους μεγαλύτερους, που μπορούν να βοηθήσουν τους νεότερους να μεγαλώσουν. Ζω τη ζωή μου με μεγάλη ένταση, δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα» συμπλήρωσε.

«Θα ήθελα επίσης να εκφράσω συλλυπητήρια στον πρόεδρο και την οικογένειά του σε αυτή τη στιγμή μεγάλου πόνου (σ.σ. για τον θάνατο του πατέρα του προέδρου της Παλμέιρας). Εύχομαι καλή δύναμη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φερέιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης