Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν την Κυριακή ο Πανθρακικός και ο ΟΦΗ (0-0) στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς είχε ρυθμό, οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες (ειδικά στο Α’ μέρος), αλλά οι δύο εστίες έμειναν ανέπαφες. Να σημειώσουμε πως ο ΟΦΗ από το 87ο λεπτό αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κώστα Μπανούση.

Ο αγώνας

Πολύ καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στην Κομοτηνή, με τον Πανθρακικό να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας τις σημαντικότερες ευκαιρίες στην περιοχή της κρητικής ομάδας στο πρώτο μέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως η πρώτη καλή φάση στο ματς ανήκε στον ΟΦΗ και σημειώθηκε στο 13ο λεπτό, όταν ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ φάουλ του Μερεμπασβίλι.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 21ο λεπτό, με τον Ίγκορ να χάνει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0, όταν ο Εμπόου του έδωσε έτοιμο γκολ, αλλά αυτός, αν και μόνος του στο μισό μέτρο προ κενής εστίας, κατάφερε ν’ αστοχήσει και να στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 28′ ήταν η σειρά του ΟΦΗ να φθάσει κοντά στο γκολ, όταν ο Αντελέγιε βρέθηκε φάτσα με το γκολ, αλλά από κοντά σημάδεψε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 41′ ο Χασομέρης έκανε δυνατό σουτ, ο Λόρια απέκρουσε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ιγκόρ δεν μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, με τους Θρακιώτες να διαμαρτύρονται για πέναλτι στην προσπάθεια του φορ τους να σουτάρει.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά ψάχνοντας το γκολ. Στο 55ο λεπτό, μετά από εξαιρετική πάσα του Μερεμπασβίλι για τον Πετρόπουλο, ο τελευταίος σούταρε εν κινήσει ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 60′ ο Πετρόπουλος βρέθηκε ξανά κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Αθανασιάδη.

Ο Πανθρακικός στα τελευταία δέκα λεπτά πίεσε τον ΟΦΗ και στο 85ο λεπτό σουτ του Μπαϊκαρά πέρασε λίγο άουτ.

Η ομάδα του Γκατούζο στα τελευταία τρία λεπτά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπανούση, ωστόσο παρά το αριθμητικό του πλεονέκτημα ο Πανθρακικός δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα του Λόρια.

Κίτρινες: 
Χρήστου, Λαδάκης – Φερνάντεθ, Ράζακ

Κόκκινες: Μπανούσης

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος):
Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (67′ Ντιγκινί), Κάσες (60′ Πέρεθ), Χασομέρης, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου (82′ Ποτουρίδης), Λαδάκης, Ίγκορ.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Κουτσιανικούλης (62′ Τζορτζ), Πετρόπουλος (79′ Σίσιτς), Ράζακ, Φερνάντεθ (35′ Μπανούσης), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης