Τρεις αναγκαστικές αλλαγές υποχρεώθηκε να κάνει ο Μιχάλης Γρηγορίου στη χθεσινή αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι σήμερα, με την επιστροφή της αποστολής στη βάση της, το ιατρικό επιτελείο των «κυανέρυθρων» είχε… μπόλικη δουλειά.

Τα πιο δυσάρεστα νέα αφορούν τον Μανώλη Σιώπη, για τον οποίο επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη διάστρεμμα (β΄ βαθμού) και αρχίζει πρόγραμμα θεραπείας, ενώ φυσικά δεν υπολογίζεται για τα επερχόμενα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (κύπελλο) και την ΑΕΛ (πρωτάθλημα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ελαφρύτερο είναι το διάστρεμμα που έχει υποστεί ο Ντουρμισάι, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος την Κυριακή, για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Σε ό,τι αφορά τον Γκιοατά, υπέστη εξάρθρωση στον αγκώνα, αλλά του έγινε άμεσα (εντός του αγωνιστικού χώρου) ανάταξη από τον γιατρό και πρόεδρο του Πανιωνίου, Χρήστο Δάρα. Στον Καμερουνέζο αμυντικό τοποθετήθηκε σήμερα ειδικός νάρθηκας που του επιτρέπει να μετέχει σε προπονήσεις και αγώνες.

Τα προβλήματα στον Πανιώνιο δεν περιορίζονται στους τρεις ποδοσφαιριστές που τραυματίστηκαν χθες στα Ιωάννινα και στον Μασούντ που αποβλήθηκε.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου παραμένει εκτός, λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στο δεύτερο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, και αύριο θα υποβληθεί σε νέο υπέρηχο. Αν όλα πάνε καλά, ο έμπειρος αμυντικός θα επανέλθει στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κότνικ έχει αποθεραπευθεί από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και τίθεται στη διάθεση του Γρηγορίου, ενώ ήδη από σήμερα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Γεσίλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης