Σε «αγώνα δρόμου» έχει επιδοθεί ο Απόστολος Γιάννου, προκειμένου να προλάβει να είναι ετοιμοπόλεμος για το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super League.

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος μετείχε στην αποστολή της εθνικής για το ματς με την Ουγγαρία, αλλά επέστρεψε στην Αθήνα με διάστρεμμα και αιμάτωμα στην ποδοκνημική, ακολούθησε σήμερα το δεύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος των «κυανέρυθρων», αφού πρώτα έκανε ατομικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, αφού η παρουσία του θεωρείται πολύ σημαντική για τον Πανιώνιο. Άλλωστε ο Έλληνας φορ είναι ο πρώτος σκόρερ του «ιστορικού», ο οποίος στο προσεχές παιχνίδι χρειάζεται επειγόντως τους βαθμούς της νίκης, ώστε να κάνει βήμα παραμονής στη Super League.

Aπό εκεί και πέρα, κανονικά συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση ο Αριέλ Ιμπαγάσα και λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Κυριακής, είναι όμως αμφίβολο αν ο Ουζουνίδης θα επιλέξει να τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης