Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού και διατηρήθηκε στην κορυφή, φτάνοντας τους 26 βαθμούς, έναντι 23 του Ατρόμητου. Στο ματς για την 10η αγωνιστική της Super League σκόραραν οι Μαρινάκης (63’ αυτογκόλ) και Άκπομ (66’), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 71’ με τον Καμαρά.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ένταση το ματς, ενώ ο Παναιτωλικός από την αρχή προσπάθησε να ελέγξει την κατοχή της μπάλας. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 13΄, όταν ο Πρίγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Τόσκα, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 16΄ ο Μπίσεσβαρ έκανε τη σέντρα, ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κυριακίδης με εξαιρετική επέμβαση απομάκρυνε τη μπάλα, ενώ η ομάδα του Αγρινίου έκανε την πρώτη της επίθεση στο 40′ με το σουτ του Μάζουρεκ να καταλήγει στην αγκαλιά του Πασχαλάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε σύντομα την πρώτη αλλαγή με την προσθήκη του Ακπόμ, για να παίξει με δυο επιθετικούς. Τελικά στο 63′ ο Πρίγιοβιτς πίεσε τον Μαρινάκη, ο οποίος χρεώθηκε το αυτογκόλ και ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ.

Στο 66’ από το δυνατό σουτ του Σάκχοφ ξεκίνησε το δεύτερο γκολ. Η μπάλα μετά την βολίδα του Ουκρανού αποκρούστηκε προσωρινά από τον Κυριακίδη, πήρε ύψος βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του, και επιστρέφοντας στο χορτάρι ήρθε στα πόδια του Άκπομ, που πλάσαρε για το 2-0.

Στο 70′ ο Παναιτωλικός απείλησε με ωραίο φάουλ του Μάζουρεκ, ενώ στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Αγρινίου ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το γκολ που σημείωσε ο Καμαρά με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με την 9η νίκη του ΠΑΟΚ στα 10 παιχνίδια πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1 (Novasports 3)

Γκολ: 63′ αυτ. Μαρινάκης (ΠΑΟΚ), 66′ Άκπομ (ΠΑΟΚ), 71′ Καμαρά (Παναιτωλικός)

Κίτρινες κάρτες:
Σακχόφ, Κίτσιου, Πέλκας – Μάζουρεκ, Μαρινάκης

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΟΚ:
Πασχαλάκης, Κίτσιου (84′ Χατσερίδης), Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάκχοφ (72′ Μαουρίσιο), Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (57′ Άκπομ), Πρίγιοβιτς.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Άργκους (85′ Λιάβας), Μάλης, Μαρινάκης, Μπαρμπόσα, Λουσέρο, Ντίαζ, Μανά (74′ Ρότσα), Καμαρά, Μάζουρεκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης