Οι διμερείς συμφωνίες μεταξύ Δήμου, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα είναι το επόμενο σημαντικό αλλά και κρίσιμο βήμα για το νέο γήπεδο του τριφυλλιού.

Οι επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, όπως αναφέρει το sdna.gr αναμένεται να ενταθούν μέσα στον επόμενο μήνα και θα αφορούν τις εξελίξεις πάνω σε όλα τα θέματα που θα έχουν να κάνουν το νέο γήπεδο του τριφυλλιού (όχι μόνο τις εμπορικές χρήσεις). Το επόμενο διάστημα ουσιαστικά θα κριθούν οι διμερείς συμφωνίες μεταξύ Ερασιτέχνη – Δήμου, ΠΑΕ – Δήμου και Ερασιτέχνη – ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Δημόσιο από τη μία θέλει να εξασφαλίσει ώστε όλο αυτό να έχει αντίκτυπο και να μην προκύψει καμία συζήτηση περί απιστίας κατά αυτού, δεδομένου ότι βάζει τόσο τα χρήματα όσο και τον χώρο. Οπότε θα πρέπει να υπάρξει σίγουρα κάποιο αντάλλαγμα.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι εκείνη που θα έχει κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό συν φυσικά κάποιες συμφωνίες με τον Δήμο.

Υπάρχει και η πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που πρέπει να διασφαλίσει τα συμφέροντα του συλλόγου δεδομένου ότι η μάνα του λόχου δίνει ως αντάλλαγμα την Λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Δήμο Αθηναίων ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προχωρήσουν σε οποιαδήποτε συμφωνία χωρίς τη συνεργασία του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά τόνιζαν από τον Δήμο: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε συμφωνία χωρίς τη συνεργασία του Παναθηναϊκού. Όλες οι συζητήσεις θα γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού για οποιοδήποτε θέμα αφορά το γήπεδο».

Με αυτό καθίσταται σαφές ότι παρότι κατασκευαστής ουσιαστικά είναι ο Δήμος τίποτα δεν θα προχωρήσει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του τριφυλλιού.

Το επόμενο αυτό βήμα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και αναμένεται να κρίνει όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης