Με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (21:00, Ote Sport 1) την Σταντάρ Λιέγης. Το αποψινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, καθώς καλούνται να αφήσουν εκτός συνέχειας τους Βέλγους, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Λιέγη και να περάσουν στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια και τους Νάνο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλο στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Οι Μέντες, Πράνιτς και Ζέκα θα σχηματίσουν την τριάδα στο κέντρο, ενώ πιο μπροστά θα ξεκινήσουν οι Πέτριτς, Κλωναρίδης και Μπεργκ. Να σημειωθεί ότι τη θέση του Κλωναρίδη διεκδικεί και ο Καρέλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο «Απ. Νικολαΐδης» για ματς με… άρωμα Ευρώπης μετά το 2008. Στις 22 Φεβρουαρίου, οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 με τη Ρέιντζερς και έμειναν εκτός συνέχεια του Κυπέλλου UEFA, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης