Στην Ολλανδία ταξίδεψε το μεσημέρι της Δευτέρας (01/02) ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Φορτούνα Σιτάρντ με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι από την ολλανδική ομάδα.

Το πρωί της Δευτέρας (01/02), ο Παναθηναϊκός και η Φορτούνα ολοκλήρωσαν όλες τις διαδικαστικές λεπτομέρειες κι αντάλλαξαν τα σχετικά συμβόλαια, στα οποία αναφέρεται πως, εφόσον ο ολλανδικός σύλλογος θελήσει να αποκτήσει τον Εμμανουηλίδη με μόνιμη μεταγραφή, θα καταβάλλει περίπου μισό εκατ. ευρώ το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα οι «πράσινοι» θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης 20%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός επιθετικός (που θα έχει συμπαίκτη του τον Έλληνα δεξιό μπακ, Λάζαρο Ρότα) αναμένεται να περάσει μέχρι το βράδυ από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει ακολούθως το νέο συμβόλαιό του με τη Φορτούνα.

Δηλώσεις για την επικείμενη μεταγραφή του Εμμανουηλίδη έκανε τη Δευτέρα (01/02) ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας, Σιόρς Ούλτε, ο οποίος τόνισε: «Είναι ένας ταλαντούχος νέος, ο οποίος μπορεί να σταθεί σε πολλές θέσεις στο γήπεδο. Πρόκειται κυρίως για μια μακροπρόθεσμη επένδυση, η οποία ίσως μας εκπλήξει θετικά βραχυπρόθεσμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης