Μετά τον Ανουάρ Τουχαμί που υπέγραψε για έξι μήνες κι ανακοινώθηκε από το «τριφύλλι», ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει πλέον και τη μεταγραφή του Ντομινίκ Νάγκι, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (13/1) επήλθε οριστική συμφωνία των «πράσινων» με τη Λέγκια πάνω σε όλους τους όρους του δανεισμού του διεθνούς Ούγγρου εξτρέμ και το βράδυ της ίδιας μέρας, ο παίκτης έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Οι Πολωνοί ξεκίνησαν τις συζητήσεις από το 1,5 εκατ. ευρώ και στην πορεία «έπεσαν» στο 1 εκατ. ευρώ. Ο Τσάβι Ρόκα συνέχισε τις συζητήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας (13/1) κι εντέλει κατάφερε να ρίξει τη ρήτρα εξαγοράς του Μαγυάρου μεσοεπιθετικού, κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, σε ένα σύνθετο deal, που περιλαμβάνει εκτός από φιξ ποσό (εφόσον οι «πράσινοι» αποφασίσουν το καλοκαίρι να αγοράσουν τον Νάγκι) και διάφορα μπόνους συμμετοχών και στόχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που απέμενε, ήταν να διευθετήσει ο πολωνικός σύλλογος μία οφειλή που έχει προς τον Ούγγρο άσο, προκειμένου να αποχωρήσει και τυπικά από την ομάδα. Κι από τη στιγμή που τακτοποιήθηκε κι αυτό το «μέτωπο» και ο Νάγκι κατάφερε να βρει εντέλει -την ύστατη ώρα- εισιτήρια για τη βραδινή πτήση της Δευτέρας (13/1) από Βαρσοβία για Αθήνα, έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 21:30.

Ο Νάγκι θα περάσει το πρωί της Τρίτης (14/1) από ιατρικά και εργομετρικά κι εν συνεχεία να υπογράψει τον εξάμηνο δανεισμό του στους «πράσινους», πριν πάει στο Κορωπί για την πρώτη προπόνησή του με το «τριφύλλι». Εφόσον δε, προλάβουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να εκδώσουν το δελτίο του, θα είναι διαθέσιμος για τον κυριακάτικο (19/1/, 15:00) εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης