Παναθηναϊκός: Καταλήγουν σε ποσοστό 6,5% για τις μειώσεις

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 21:08
Παναθηναϊκός: Καταλήγουν σε ποσοστό 6,5% για τις μειώσεις

Οι συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όσον αφορά το ύψος των μειώσεων που θα γίνονταν στις εφετινές απολαβές τους τράβηξαν επί μακρόν. Αλλά έστω και αργά, φαίνεται πως οι δύο πλευρές, οδηγούνται σε συμφωνία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο Τσάβι Ρόκα, μετέφερε προς τους αρχηγούς του «τριφυλλιού», την τρίτη πρόταση της διοίκησης της «πράσινης» ΠΑΕ, για μείωση ύψους 26% της δόσης Μαΐου. Ποσοστό που επί της ουσίας αφορά μόλις το 6,5% των ετήσιων αποδοχών των παικτών και δεν ήταν και πολύ... μακριά από το 20% (της δόσης Μαΐου), που είχαν αντιπροτείνει πριν από περίπου δέκα μέρες οι ποδοσφαιριστές.

Η συγκεκριμένη πρόταση, περιλαμβάνει μόνο τα συμβόλαια από 60.000 ευρώ και άνω, ενώ σε κάθε περίπτωση, είναι η μικρότερη που έχει γίνει σε όλες τις ομάδες της Super League, αν αναλογιστεί κανείς πως στον Ολυμπιακό συμφώνησαν με τους παίκτες για «ψαλίδι» ύψους 10% των ετήσιων αποδοχών, στην ΑΕΚ 12% και στον ΠΑΟΚ 12,5%.

Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν πλέον σε συμφωνία, η οποία θα επικυρωθεί και με υπογραφές μέσα στις επόμενες μέρες.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020, 21:11