Τα πορτογαλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η εφημερίδα «A Βola» συνδέουν μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό, με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό Φέρο (Φρανσίσκο Ρέις Φερέιρα), ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην ολλανδική Φίτεσε, αλλά ανήκει στην Μπενφίκα.

Σε δημοσίευμά της η πορτογαλική εφημερίδα τονίζει πως «…μετά την μεταγραφή του Χερμάν Κόντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας, άνοιξε μία θέση και δόθηκε ξανά η δυνατότητα στην Μπενφίκα να προχωρήσει σε άλλο έναν δανεισμό ποδοσφαιριστή της στο εξωτερικό. Ο Φέρο δόθηκε δανεικός στη Φίτεσε, αλλά θα αποχωρήσει από τον ολλανδικό σύλλογο. Η Κάνσας Σίτι και δύο άλλοι σύλλογοι στο MLS, το πρωτάθλημα της Βόρειας Αμερικής, ενδιαφέρθηκαν να τον υπογράψουν, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα και η Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την… υποδοχή του 25χρονου σέντερ μπακ με τον δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φέρο είναι «γέννημα-θρέμμα» των «αετών» της Λισσαβόνας κι απ’ την στιγμή που υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με την Μπενφίκα, δόθηκε δανεικός σε Βαλένθια, Χάιντουκ Σπλιτ και Φίτεσε. Έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τον πορτογαλικό σύλλογο και, από την στιγμή που δεν τον υπολογίζει η Φίτεσε (έχει παίξει 10 ματς φέτος και δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του), η πορτογαλική ομάδα αναζητεί σύλλογο για να τον δανείσει εκ νέου, με τον Παναθηναϊκό να είναι στους ενδιαφερόμενους.

Ο υψηλόσωμος (1,91μ.) δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Μπενφίκα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 67 ματς με απολογισμό 4 γκολ, ενώ έχει ακόμα 2 γκολ και 2 ασίστ σε 14 αγώνες με τη Χάιντουκ και 3 συμμετοχές με τη Βαλένθια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης