Μία από τις πολύ σημαντικές, οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, είχε να κάνει με τη δόση Φεβρουαρίου στα συμβόλαια των παικτών, που είχε πάει πολύ πιο… πίσω χρονικά στην εξόφλησή της, λόγω της «υπερσυμπίεσης» που δημιούργησε στον προϋπολογισμό της «πράσινης» ΠΑΕ, η πανδημία του κορωνοϊού.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» είχε καταβάλλει στις 7 Μαΐου στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών ένα σημαντικό μέρος της δόσης, πληρώνοντας αναλογικά ποσά (από 30% έως 60%), ανάλογα με το ύψος των απολαβών κάθε παίκτη (πιο μεγάλο ποσοστό στους χαμηλόμισθούς, μικρότερο στους υψηλόμισθούς) και είχε ενημερώσει πως θα έκανε ότι ήταν εφικτό για να καταβληθεί και το υπόλοιπο πριν το τέλος του μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπερ κι εγένετο κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (Παρασκευή 15/05), καθώς οι διοικούντες την ΠΑΕ κατέβαλλαν και το υπόλοιπο της δόσης, εξοφλώντας πλέον όλα τα δεδουλευμένα προς τους ποδοσφαιριστές.

Κάτι που αν μη τι άλλο, ενισχύει «διαπραγματευτικά» τη θέση της διοίκησης ενόψει της «εσωτερικής» συζήτησης που θα γίνει εντός των επόμενων ημερών με τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού, για το ύψος των περικοπών που θα γίνουν στα συμβόλαια των παικτών για το διάστημα του lockdown από την πανδημία του ιού Covid-19.

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί πως στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, η διοίκηση του «τριφυλλιού» φρόντισε να είναι απόλυτα τυπική και σωστή απέναντι και στους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, στο προπονητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης», στην Ακαδημία και στις θυγατρικές εταιρείες, καθώς κατέβαλλε όλα όσα τους αναλογούσαν για το μισθό Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης