Πρόβλημα με τον Γιώργο Κουτρουμπή προέκυψε στον Παναθηναϊκό, δύο ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ, στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Europa League.

Ο κεντρικός αμυντικός των «πρασίνων» αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση. Η συμμετοχή του στο ματς με τους Δανούς θα κριθεί από το κατά πόσον θα μπορέσει να «βγάλει» χωρίς προβλήματα την αυριανή, τελευταία, προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησε και σήμερα μέρος του κανονικού προγράμματος και δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ αντίθετα χωρίς πρόβλημα προπονήθηκαν οι Πέτριτς και Ζέκα.

Aναστασίου: «Συνεχίζουμε μαζί»

Στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού δημιουργήθηκε προσωρινή αναστάτωση από δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο η Γκενκ, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Αναστασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επιβεβαίωσε ότι όντως έγινε δέκτης μίας κρούσης από τη βελγική ομάδα, όμως ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από τους «πράσινους».

«Επειδή θα διαβάσετε διάφορα να ξέρετε ότι συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολουθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός στους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης