Ο δανεισμός του Γιοάν Μολό από τον Παναθηναϊκό στην Ορλεάν θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες, όπως επιβεβαίωσε και η «πράσινη» ΠΑΕ, αργά το βράδυ της Δευτέρας (27/1).

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με τη γαλλική ομάδα (ουραγό στη Ligue 2), για να μετακομίσει στην Ορλεάνη το επόμενο εξάμηνο. Στην όλη συζήτηση ωστόσο, δεν μπήκε οψιόν αγοράς, καθώς τα οικονομικά δεδομένα του γαλλικού συλλόγου είναι σε… δραματική κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δε Μολό, που έχει λαμβάνειν -βάσει του συμβολαίου του- άλλες 90.000 ευρώ ως το φινάλε της εφετινής σεζόν από τον Παναθηναϊκό, έχει συμφωνήσει να «χαρίσει» 30.000 ευρώ από το παραπάνω ποσό, με τους «πράσινους» να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου συμβολαίου του, προκειμένου να αποχωρήσει ο Γάλλος από την ομάδα το επόμενο εξάμηνο.

Η δε «συμμετοχή» της Ορλεάν στο όλο deal, θα είναι… ελάχιστη και θα περιλαμβάνει μονάχα την κάλυψη του σταθερού μηνιαίου μισθού (ανεξάρτητα από το φιξ ποσό, που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Μολό με το «τριφύλλι») ύψους 2.000 ευρώ.

Εάν δεν προκύψει κάποιο «απρόοπτο», ο Μολό θα αναχωρήσει την Τρίτη (28/1) για τη Γαλλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ορλεάν και στο φινάλε της σεζόν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ακόμη ένα χρόνο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τους «πράσινους», διότι από τον Μάιο και μετά θα πρέπει να ξεκινήσουν νέα διαπραγμάτευση με τον ατζέντη του Μολό και να βρουν λύση με τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του 31χρονου μέσου, το οποίο περιλαμβάνει πάγιες αποδοχές ύψους 200.000 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης