Παναθηναϊκός: Δανεικός στη Μπολόνια με οψιόν αγοράς ο Σέχου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 19:31
Παναθηναϊκός: Δανεικός στη Μπολόνια με οψιόν αγοράς ο Σέχου

Στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπολόνια, θα συνεχίσει την καριέρα του το επόμενο εξάμηνο ο Χρίστος Σέχου, με προοπτική... μόνιμης παραμονής, αν πείσει τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας τους επόμενους έξι μήνες.

Ο 20χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού -από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια το «τριφύλλι» από την ακαδημία του, στην οποία εντάχθηκε από την Ερέτρια το 2015- υπέγραψε στις 25 Σεπτεμβρίου επέκταση συνεργασίας με τους «πράσινους» έως τον Ιούνιο του 2022.

Δεν μπόρεσε ωστόσο, να βρει χρόνο και χώρο στην επιθετική γραμμή της πρώτης ομάδας (ταλαιπωρήθηκε άλλωστε κι από ορισμένους μικροτραυματισμούς), μένοντας πιο πίσω στις επιλογές του Γιώργου Δώνη.

Τις τελευταίες ημέρες προέκυψε το «ζεστό» ενδιαφέρον από την Μπολόνια, η οποία τον είχε παρακολουθήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια σε παιχνίδια της «πράσινης» Κ19. Κι από τη στιγμή που υπήρξε επίσημη προσέγγιση, ο Παναθηναϊκός αξιολογώντας την πρόταση, συναίνεσε στη «μετακόμιση» του Σέχου, ο οποίος «χαιρέτισε» ήδη τους πάντες στο Κορωπί κι ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ιταλία.

Ο 20χρονος φορ υπολογίζεται σε πρώτη φάση για την ομάδα νέων της Μπολόνια, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Primavera. Από εκεί και πέρα, εάν ο Σέχου δικαιώσει τις προσδοκίες των Ιταλών, στην όλη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Μπολόνια έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι η δύναται να ενεργοποιηθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 19:33