Παναθηναϊκός: Από 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019, 13:20
Παναθηναϊκός: Από 10 ευρώ τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια του προσεχούς ντέρμπι (10/11) με την ΑΕΚ, η τιμή των οποίων αρχίζει από τα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων του παιχνιδιού της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 19:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Όσοι επιλέξουν την αγορά του εισιτηρίου ηλεκτρονικά θα επωφεληθούν έκπτωσης στις περισσότερες θύρες. Υπενθυμίζεται ότι εφέτος για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η έκδοση Κάρτας Φίλου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, με την καταβολή 10 ευρώ μαζί με την αγορά του εισιτηρίου του πρώτου αγώνα της σεζόν που θα παρακολουθήσει κάθε φίλαθλος.

Η έκδοση Κάρτας Φίλου είναι υποχρεωτική σε όλους πλην των παιδιών κάτω των 5 ετών, τα οποία ούτως ή άλλως δεν χρειάζονται εισιτήριο για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση από τα εκδοτήρια του Παναθηναϊκού και μέσω internet και των VIVA Spots είναι:

- Θύρα 3: 10 ευρώ από το Internet και από τα εκδοτήρια.
- Θύρα 5: 13 ευρώ από το Internet και 15 ευρώ από τα εκδοτήρια.
- Θύρες 7, 11: 18 ευρώ από το Internet και 20 ευρώ από τα εκδοτήρια.
- Θύρα 9: 23 ευρώ από το Internet και 25 ευρώ από τα εκδοτήρια.
- Θύρα 29: 38 ευρώ από το Internet και 40 ευρώ από τα εκδοτήρια.
- Ρ1: 58 ευρώ από το Internet και 60 ευρώ από τα εκδοτήρια.

Η διάθεσή τους στα εκδοτήρια θα γίνεται ως εξής:Παράλληλα, οι φίλαθλοι μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva. Στα καταστήματα Wind ,Seven Spots, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο Σύνταγμα γίνεται Έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες. Στα καταστήματα Metro, My Market, Bp, ΕΚΟ και Shell γίνεται μόνο εξόφληση των κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στις θύρες 5Γ και 13Γ. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει να στέλνουν mail στο info@paotickets.gr επισυνάπτοντας πιστοποιητικό ΚΕΠΑ.

Παρακαλούμε για την προσοχή κατά τη συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ γιατί το προνόμιο της αγοράς θα φορτίζεται ακριβώς σε αυτό. Κάθε κάρτα φίλου θα επιτρέπει την αγορά ενός μόνο εισιτηρίου και θα αφορά τα ίδια στοιχεία.

Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο info@paotickets.gr.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019, 14:23