Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2014 με νίκη 2-0 απέναντι στην Κέρκυρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε ματς για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 45’ ο Καρέλης, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 85’ ο Χουχούμης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα της Κέρκυρας. Από την άλλη, οι Φαίακες είχαν την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Γκόμεζ στο 7′ βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή του Στιλ, αλλά γύρισε την μπάλα στον Καϊκούτ, ο οποίος σούταρε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Δώνη στο 26′ και το 35′, ενώ στο 36′ οι «πράσινοι» έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, όμως ο Ντίνας δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Σέτκους. Τελικά ο Παναθηναϊκός στάθηκε τυχερός και άνοιξε το σκορ. Στο 45’ ο Πράνιτς σούταρε από δεξιά, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Καρέλη και αφού άλλαξε πορεία, κατέληξε στα δίχτυα!

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την κατοχή. Οι «πράσινοι» άγγιξαν το 2-0 στο 46’, όμως η σέντρα-σουτ του Χουχούμη από αριστερά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σέτκους.

Οι «πράσινοι» σε δύο περιπτώσεις ακόμα, στο 69’ και το 72’, με πρωταγωνιστή τον Πράνιτς δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο και τελικά τη λύση έδωσε ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο νεαρός μπακ σε μία από τις πολλές κούρσες που έκανε από αριστερά με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Σέτκους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 2-0 (Novasports 1)

Γκολ: 45′ Καρέλης, 85′ Χουχούμης

Κίτρινες κάρτες: Πέτριτς, Μπούρμπος – Χαβίτο

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Δώνης, Καρέλης (65′ Λαγός), Ντίνας (83′ Μπούι), Μπούρμπος, Πράνιτς (88′ Κλωναρίδης), Πέτριτς.

Κέρκυρα:
Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς (46′ Κόντος), Ναγιάρ (76′ Σάντσες), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόσο (53′ Κρητικός), Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης