Με μια εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Καλλονή έκλεισε τη Δευτέρα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στη Μυτιλήνη. Στον αγώνα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το νέο απόκτημα των «πρασίνων», ο Τζαντομίνικο Μέστο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν… υποτονικά στον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα, τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα αβίαστα λάθη να κυριαρχήσουν στα πρώτα 45 λεπτά. Πέρα από δύο κεφαλιές των Μεχντί Αμπέντ (5′) και Ανέστη Αναστασιάδη (21′) οι δύο πλευρές δεν παρουσίασαν κάτι αξιόλογο στο πρώτο ημίχρονο. Η μοναδική φορά που ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» Λουκ Στιλ ανησύχησε, ήταν στις καθυστερήσεις, όταν η κεφαλιά του Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, ύστερα από σέντρα του Οόκο Γουερέ, πέρασε λίγο πάνω από την εστία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι παίκτες του Στραματσόνι μπήκαν… μεταμορφωμένοι και πήραν το προβάδισμα στην πρώτη καλή στιγμή τους, με όμορφη ενέργεια και σουτ του Νίκου Καλτσά.

Στο 81′ ο Παναθηναϊκός έχασε ακόμη μία καλύτερη ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι, αλλά ο Χογκ με μία εντυπωσιακή απόκρουση, αρνήθηκε το γκολ. Στα τελευταία λεπτά, οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους, είχαν νέο δοκάρι σε απίθανη ευκαιρία του Ατζαγκούν (88′) και τελικά πέτυχαν το δεύτερο γκολ με διαγώνιο σουτ του Μπουμάλ στο 90ό λεπτό.

Κίτρινες: Τσαμπούρης (41′), Πράνιτς (68′)
Κόκκινες: –

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή
: Χογκ, Σπυρόπουλος, Βαλιός, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Ελακόπουλος, Γεωργίου, Μανούσος.

Αναπληρωματικοί: Δαύκος, Ούκα, Γιούκαρης, Μπαργκάν, Ευαγγελιδάκης, Χατζηδημητρίου, Μπούρους.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Πράνιτς, Εσιέν, Ζέκα, Αμπέντ, Μπουμάλ, Καλτσάς, Πέτριτς.

Αναπληρωματικοί: Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Βέμερ, Λαγός, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Μπεργκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης