Ο Ιβάν Ιβάνοφ οριοθέτησε τους στόχους του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και τόνισε ότι μια πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα έδινε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στην ομάδα για να «χτυπήσει» και πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βούλγαρος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε: «Ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς κόντρα σε μια ομάδα που θα παίζει πιθανότατα Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Προσπαθήσαμε να δείξουμε αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Παίξαμε καλά, αλλά σίγουρα είχαμε και κάποιες στιγμές που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ίσως και επειδή παίξαμε για πρώτη φορά με νέο σύστημα, χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε».

Για την τριάδα στην άμυνα και το πώς του φάνηκε: «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό για μένα. Σε όλη την καριέρα μου παίζω με τέσσερις στην άμυνα, ήταν έκπληξη για εμάς, αλλά σίγουρα ήταν μια νέα εμπειρία. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δουλεύεις τα πάντα και να μαθαίνεις τα πάντα. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, κάνουμε ό,τι μας ζητεί ο προπονητής και προχωράμε».

Για το πώς περνά στο «τριφύλλι» και τους στόχους του για τη νέα σεζόν: «Νιώθω φανταστικά στον Παναθηναϊκό. Τα παιδιά είναι πολύ καλά, έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα και είμαστε σε καλή κατάσταση. Στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του Europa League και μετά βλέπουμε. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Αν γίνει αυτό, τότε θα έχουμε αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Φιλική ήττα για τον ΠΑΟ στην Τουρκία με 2-1 από τη Φενέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης