Η ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι, «πλήγωσε» τους «πράσινους», αλλά δεν «χάλασε» το μυαλό τους, εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 12/2, 20:00), όπου έχει επικεντρωθεί όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

Το 2-0 με το οποίο επιβλήθηκε ο «Δικέφαλος του Βορρά» στον πρώτο αγώνα, ψαλίδισε τις ελπίδες του «τριφυλλιού», όμως στα «πράσινα» αποδυτήρια εξακολουθούν να πιστεύουν στη μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση, όπως φάνηκε κι από τα λόγια του Ματίας Γιόχανσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Είναι όλα ή τίποτα. Αν θέλουμε να περάσουμε, πρέπει να τους νικήσουμε 3-0. Θα προσπαθήσουμε να το δούμε γκολ με το γκολ για να τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά ο Σουηδός μπακ-χαφ και πρόσθεσε για τα της διαιτησίας του πρώτου αγώνα στην Τούμπα: «Ξέρουμε πως ο διαιτητής πήρε λάθος απόφαση στο ματς της Τούμπας. Εμείς στο παιχνίδι του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον ΠΑΟΚ, δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Άρα τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Είναι πιθανό να τα καταφέρουμε».

Ο 27χρονος άσος κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να σταθεί στο πλευρό τους στο ματς της Τετάρτης («…ελάτε να μας στηρίξετε, σας χρειαζόμαστε. Σας θέλουμε δίπλα μας όπως και στο τελευταίο παιχνίδι»), ενώ αναφέρθηκε και στην εικόνα του «τριφυλλιού» στο ματς με την ΑΕΚ. «Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι, νομίζω είχαμε σχεδόν 70% κατοχή. Αυτό τα λέει όλα, ο αντίπαλος εμφανώς μας φοβόταν όμως εμείς δεν κάναμε αρκετές ευκαιρίες και δεν σκοράραμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Στην άλλη πλευρά, η ΑΕΚ με μια-δυο ευκαιρίες σε όλο τον αγώνα, σκόραρε και αυτό το γκολ έκρινε τον αγώνα. Αυτό ήταν το άσχημο για εμάς. Ξεκουράσαμε κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, δώσαμε σε κάποια νέα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν επίσης. Θεωρώ ότι είμαστε 100% έτοιμοι για την Τετάρτη».

Για την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον στα VIP του ΟΑΚΑ, ο Γιόχανσον ανέφερε πως «…ήξερα πως θα ερχόταν ο προπονητής της Εθνικής Σουηδίας και ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για εμένα. Ήθελε να παίξω. Η εθνική ομάδα είναι ένα όνειρο για εμένα. Έχω βρεθεί εκεί και στο παρελθόν, αλλά πάει πάρα πολύς καιρός από τότε. Ήταν ωραίο συναίσθημα που ήρθε να με δει να αγωνίζομαι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του, που ολοκληρώνεται στο τέλος του καλοκαιριού: «Δεν γνωρίζω ακόμα, θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα, αλλά έχουμε πει λίγα πράγματα. Καλύτερο θα είναι να μιλήσετε με τον τεχνικό διευθυντή γι΄ αυτό το θέμα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης