O Παναθηναϊκός «έσπασε το ρόδι» το Σάββατο απέναντι στη Λαμία, κατακτώντας ένα «τρίποντο» σημαντικό τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Οι «πράσινοι» σήμερα (17:15, Novasports 1) έχουν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τις νίκες τους, καθώς θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα Σμύρνης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Φακούντο Σάντσες.

Κι αυτό γιατί αμφότεροι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τη Λαμία και αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους στη σημερινή αναμέτρηση.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Χαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο και Καμπετσής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, ο Απόλλων Σμύρνης πάλεψε το Σάββατο στο Καραϊσκάκη, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα με 2-0 σκορ από τον Ολυμπιακό.

Η «ελαφρά ταξιαρχία», η οποία θα παραταχθεί στο σημερινό παιχνίδι για ένα θετικό αποτέλεσμα, θα αγωνιστεί χωρίς τους Ράϊλι, Κότσαρη, Χουχούμη, ενώ εκτός για ακόμα ένα ματς έμεινε και ο Ντάουντα.

Αντίθετα συγκριτικά με το ματς με τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Παράσχος θα έχει στη διάθεσή του τον Σάββα Τσαμπούρη και τον Κιτόκο (κάνει… ντεμπούτο σε αποστολή του Απόλλωνα).

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Παράσχου: Βέρχουλστ, Γιαννακόπουλος, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Λαγός, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Βάρκα, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλος, Ρώσσης, Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Βιτλής, Φατιόν και Κιτόκο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης