Σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης τους ευχαρίστησε για την κατανόηση που έδειξαν την περίοδο των καθυστερήσεων στις πληρωμές, ενώ παράλληλα τους διαμήνυσε ότι τους βλέπει όλους με το ίδιο μάτι.

«Θέλω κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσω γιατί όλοι βάλατε πλάτη αυτό το διάστημα στο ζήτημα των πληρωμών. Ο στόχος του Νίκου (σ.σ. Νταμπίζα) και ο δικός μου ήταν να επέλθει η κανονικότητα στις πληρωμές κι αυτή η κανονικότητα επήλθε και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήθελα εδώ και καιρό να σας κάνω αυτήν την ομιλία, αλλά όλο κάτι τύχαινε και δεν γινόταν. Υπήρχαν άτομα μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα που είχαν πρόβλημα οικονομικό και παρόλα αυτά έβαλαν πλάτη. Όλους αυτούς τους ευχαριστούμε» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε:

Θέλω όμως να σας πω και κάτι άλλο. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να παίζουν. Άλλος παίζει άλλος δεν παίζει, εγώ παίρνω την απόφαση. Να ξέρετε ότι αγαπάω όλους τους παίκτες το ίδιο, μπορεί να κάνω και λάθη, αλλά δεν ξεχωρίζω κανένα.

Αυτό που θέλω είναι να υπάρχει θετική ενέργεια απ’ όλους σας. Δεν πρέπει να υπάρχει αρνητική ενέργεια. Θα είναι μία δύσκολη χρονιά για μας και πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και να σκεφτόμαστε κάθε φορά μόνο το επόμενο παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης