Δώνης: «Δεν είμαστε καλά μετά τις γιορτές»

Δώνης: «Δεν είμαστε καλά μετά τις γιορτές»
Προβληματισμένος από τη νέα ήττα που γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Λαμία εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «ΔΑΚ».

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν υποτονικοί. Δεν ήμασταν δυνατοί στις μονομαχίες και στις δεύτερες μπάλες. Ωστόσο είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να προηγηθούμε, ενώ και η Λαμία είχε αντίστοιχα 2-3 δικές της.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, από την αρχή μπήκαμε καλά, όμως σε μία βαθιά μπαλιά δεν λειτουργήσαμε καλά και δεχθήκαμε το γκολ. Μετά είχαμε την υπεροχή, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

Σε ερώτηση για το αν ήταν καθοριστική η φάση του Μακέντα ο Δώνης τόνισε: «Η μεγάλη ευκαιρία του Μακέντα δεν ήταν καθοριστική. Είχαμε και τη φάση με τον Καμπετσή, αυτή με τον Γιόχανσον και εκείνη με τον Μουνιέ στο 0-0. Είχαμε φάσεις, αλλά δεν ήμασταν δυνατοί στις μονομαχίες κι έτσι βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ από μία άσχημη αντίδραση σε μία βαθιά μπαλιά».

Τέλος κληθείς να σχολιάσει το αν η φετινή διαδρομή θα έχει και πίκρες, είπε: «Σε μία διαδρομή δεν μπορείς να ξέρεις πόσα θα είναι τα άσχημα αποτελέσματα. Μετά τις γιορτές όμως δεν είμαστε καλά, για πολλούς λόγους, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε αυτό τώρα. Πρέπει να προπονηθούμε καλύτερα, να βρούμε ρυθμό, ώστε να επανέλθουμε».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 22:00