Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο φινάλε της Super League και πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφού ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Το σκορ άνοιξε στο 4’ ο Κλωναρίδης, ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Ίλιτς στο 5’, ενώ στο 50’ ο Καρέλης και στο 60’ ο Λαγός διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Οι «πράσινοι» είχαν δύο δοκάρια με τους Ζέκα και Νίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με το… καλημέρα. Μόλις στο 4’ ο Κλωναρίδης πέρασε τον Ναδάλες και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΣ από την μεριά του απάντησε άμεσα και ισοφάρισε στην επόμενη φάση. Ο Στρούνα πάσαρε στον Ίλιτς, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των «πρασίνων» και με καταπληκτικό πλασέ νίκησε τον Στιλ και πέτυχε το 1-1.

Το παιχνίδι στη συνέχεια άνοιξε και οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα για δεύτερη φορά στο δεύτερο μέρος. Αρχικά ο Ζέκα με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου, ενώ στο 50’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πράνιτς, ο Καρέλης με κεφαλιά πέτυχε το 2-1.

Στο 60’ ο Λαγός άλλαξε τη μπάλα με τον Κλωναρίδη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πριν το ματς τελειώσει ο Νίνης στο 79’ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο Στιλ νίκησε τον Τσάβες σε τετ α τετ.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (Novasports 7)

Γκολ: 4’ Κλωναρίδης, 50′ Καρέλης, 60′ Λαγός – 5’ Ίλιτς

Κίτρινες κάρτες:
Λαγός – Ίλιτς, Ριβέρα

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Νίνης (81′ Ταυλαρίδης), Πράνιτς (77′ Δώνης), Καρέλης, Κλωναρίδης (62′ Ντίνας).

ΠΑΣ Γιάννινα:
Βελλίδης (40′ Σωτηρίου), Μπέριος, Μιχαήλ, Ίλιτς, Ριβέρα, Χαρίσης (63′ Αυγενικού), Ναδάλες (63′ Κοροβέσης), Τσουκαλάς, Τσάβες, Στρούνα, Μανιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης