Mία από τις πιο «μαύρες σελίδες» στην ιστορία του Παναθηναϊκού γράφτηκε την 9η Απριλίου του 2018, καθώς οι παίκτες της ομάδας απείχαν από την προπόνηση, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», μέσω των αρχηγών της ομάδας, διαμήνυσαν νωρίτερα στον Βασίλη Κωνσταντίνου την απόφασή τους για απόχη από τις προπονήσεις και όντως στο προγραμματισμένο για σήμερα πρόγραμμα (θα ξεκινούσε στις 19.00) κανένας παίκτης δεν μετέβη στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες των «πράσινων» προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση αντιδρώντας στον διαχωρισμό που γίνεται ανάμεσα στους ξένους και τους Έλληνες από τη διοίκηση.

Πιο συγκεκριμένα πρόθεση της διοίκησης ήταν να εξοφλήσει το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου αρχικά στους Έλληνες (είχαν δεσμευθεί για Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα) και εν συνεχεία στους ξένους.

Εντούτοις οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να γίνονται τέτοιοι διαχωρισμοί και για αυτόν το λόγο αποφάσισαν να αντιδράσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από την έναρξη της αυριανής (10/4) προπόνησης, οι παίκτες θα συζητήσουν εκ νέου και θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την αποχή ή θα προπονηθούν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης