Με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/09), με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να δέχεται την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή για την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα (μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά μόλις έναν βαθμό), με αποκορύφωμα τη βαριά ήττα από τον Άρη την Κυριακή (4-0) προκάλεσε την παρέμβαση του ιδιοκτήτη του συλλόγου, ο οποίος στη συνάντηση που είχε με τους δύο άνδρες εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την τραγική εικόνα της ομάδας.

Στη δίωρη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του Γιάννη Αλαφούζου η συζήτηση επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο κακό αγωνιστικό πρόσωπο των «πρασίνων» και στις ευθύνες που θα πρέπει να αποδοθούν.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ άκουσε τις απόψεις των Δώνη και Νταμπίζα για την εικόνα της ομάδας και δέχτηκε την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή για να μην προχωρήσει στην αντικατάσταση του 50χρονου προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του και ο Έλληνας προπονητής άφησε στην άκρη τις όποιες σκέψεις έκανε για παραίτηση και έτσι θα συνεχίσει τη δουλειά για να ανατρέψει την κατάσταση στην ομάδα, η οποία έχει μπροστά της το δύσκολο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης