Με σκόρερ τον Μορένο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (13’, 78’ πεν., 86’) ο Παναιτωλικός επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού στο Αγρίνιο, σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε στο 60’ ο Κάσες.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Παναιτωλικός μπήκε αποφασισμένος για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και γρήγορα άνοιξε το σκορ. Στο 13’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μορένο πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έκανε το 1-0. Για τον Πανθρακικό ο Ιγκόρ στο 34’ προσπάθησε να απαντήσει, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε κατέληξε στο αριστερό δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 1-1 ήρθε στο 60’. Μετά από σέντρα του Μπαϊκαρά από δεξιά, ο Κάσες με κεφαλιά ισοφάρισε, όμως ο Παναιτωλικός δεν πτοήθηκε.

Στο 73′ ο Βασιλείου βγήκε τετ-α-τετ με τον Ράφαελ, με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού να τον ανατρέπει στη μεγάλη περιοχή, κερδίζοντας πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μορένο, ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 2-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι μετά από σουτ του Κάπελ, ενώ στο 86’ ο Μορένο ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου και με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Πανθρακικός 3-1 (Nova sports 7)

Γκολ: 13′ Μορένο (Παναιτωλικός), 60′ Κάσες (Πανθρακικός), 78′ πεν. Μορένο (Παναιτωλικός), 86′ Μορένο (Παναιτωλικός)

Κίτρινες κάρτες: Μπεχαράνο – Χρήστου, Εμπόου

Κόκκινες κάρτες:

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Κόρμπος (67′ Βασιλείου), Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνιες (72′ Κάπελ), Μαρτίνες, Φωτάκης (86′ Καλογέρης).

Πανθρακικός: Φερνάντες, Γκιγιέρμο, Μεχία, Τζάνης, Κάσες, Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Χρήστου (54′ Ποτουρίδης), Λαδάκης (82′ Αράμπα), Ίγκορ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης