Ο Ρις Νέλσον φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, ωστόσο ο τοπικός Τύπος στο Νότιγχαμ καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον πάρει στη Φόρεστ.

«Ξεχάστε τον Ολυμπιακό, ο Μαρινάκης πρέπει να φέρει το ταλέντο της Άρσεναλ στη Νότιγχαμ Φόρεστ» αναφέρει στον τίτλο του άρθρο της ιστοσελίδας «The Trent End», η οποία ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νότιγχαμ Φόρεστ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται συγκεκριμένα: «Οι ”κόκκινοι” ψάχνουν την αγορά για εξτρέμ. Το συμβόλαιο του Σάμι Αμεόμπι τελειώνει το καλοκαίρι, ενώ ο Άντονι Νόκερτ θα επιστρέψει στη Φούλαμ, καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμός του. Αυτό σημαίνει πως στην ομάδα θα απομείνουν οι Άλεξ Μάιτεν και Τζόι Λόλεϊ.

»Aν και είναι ελκυστική για τον ίδιο η πιθανότητα να παίξει στο Champions League, ρωτήστε τον Νέλσον σε ποια ομάδα θα ήθελε να αγωνιστεί. Είναι γρήγορος, μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές και θέλει να αποδείξει την αξία του.

»Ο Νέλσον θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη για τους ”κόκκινους” και ενδεχόμενη απόκτησή του θα έδειχνε σοβαρές φιλοδοξίες από τον Μαρινάκη ενόψει της επόμενης σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης