Στο πρωτοσέλιδο της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας «Corriere Dello Sport» (στην έκδοση της Καμπανίας) δεσπόζει η είδηση του ενδιαφέροντος της Νάπολι για τον Λεονάρντο Κούτρη, με το ρεπορτάζ της γνωστής ιταλικής εφημερίδας να αναφέρει ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι κοντά στη μετακίνησή του στους «παρτενοπέι».

«Η ιταλική ομάδα προσπαθεί να βρει λύση για το αριστερό άκρο της άμυνα της και παρακολουθεί από πολύ κοντά τον Λεονάρντο Κούτρη, που είναι γεννημένος το 1995 και αγωνίζεται στον Ολυμπιακό», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό δημοσίευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ σε δηλώσεις του σε ναπολιτάνικο ραδιοφωνικό σταθμό ο μάνατζερ του Κούτρη, Νίκος Κλιτσίδης, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον πελάτη του από την ομάδα του ιταλικού Νότου, επισημαίνοντας ότι ο παίκτης θα έπρεπε εφέτος να έχει πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στους «ερυθρόλευκους».

«Μιλάμε για έναν πολύ γρήγορο και επιθετικογενή παίκτη, αγαπά το να παίζει ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε πριν τρία χρόνια και ήταν πάντα βασικός εκτός αν ήταν τραυματίας. Φέτος έχει παίξει σε 5 αγώνες και έχει δώσει 3 ασίστ, ίσως έπρεπε να παίζει περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Η Νάπολι είναι μεγάλη ομάδα και στον Λεονάρντο θα άρεσε να έχει μια εμπειρία εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στο Radio Kiss Kiss.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης